28 Haziran 2015 Pazar

FAVORİLER #haziran2015

     Merhaba.Yaz geldi yeni kararlar alındı.Tatil başlayınca bloguma ağırlık verme konusunda kafamda çeşitli fikirler de oluşmaya başladı.Bugün de ilk kararlarımdan birisini gerçekleştiriyorum.Her ay favoriler niteliğinde o ayın sonuna doğru en çok neler yaptım,ne kullandım,ne dinledim ve ne izledim gibi konuları yazmaya karar verdim.Eveet şimdi bu aydan başlıyoruz.Bakalım haziran ayında neler yapmışım :)


ELİMDEN DÜŞÜRMEDİKLERİM


-AVON WINGED OUT MASCARA : Genelde avonun maskaralarını pek beğenmem. Çünkü çok çabuk kuruyor veya bozuluyor.Fakat bu sefer şaşırtıcı şekilde kurumadı.Plastik bir fırçaya sahip (en sevdiğim) kirpiklerimi güzel bir şekilde kavrayıp kaldırmasını sevdim.
-PASTEL KAHVERENGİ GÖZ KALEMİ: Bu ay sıkça kahve tonlu makyaj yaptığımı ve siyah değil de kahverengi göz kalemi kullandığımı fark ettim.Elimdeki tek kahverengi göz kalemim bu.Yumuşak bir yapıya sahip.Ancak istediğim rengi alabilmek için 2 defa uyguluyorum.Orta seviyede bir göz kalemi diyebilirim.
-FLORMAR CARE4LİPS KARPUZLU DUDAK BALMI: Benim yaz kış fark etmeden her zaman dudaklarım kuru olduğundan her ay bir lip balmın yarısına geliyorum.Bunu da meşhur eos lip balmlara benzerliği sebebiyle almıştım.Kokusuna ba-yıl-dım.Bildiğin karpuzlu sakız kokuyor.Nemlendirmesi de iyi seviyede.Genellikle makyaj öncesi dudağımı yumuşatması için uyguladım.
-THE BALM HATMAMA ALLIK : Bence the balm markasının yaza en çok yakışan allığı Hotmama.Ayrıca bu allığın far olarak da kullanıldığını biliyor muydunuz? Gece-gündüz her makyaja yakıştırdığımdan neredeyse istisnasız hep bunu kullandım.
-ELSEVE MUCİZEVİ SAÇ BAKIM YAĞI : Aslında yıpranan saçlarım için bu yağı düzenli kullanma kararı aldım.O yüzden bu ay elimden düşürmedim.Etkisi mi ayrıntılı yazısı için tık

NE İZLEDİM?
- Batman Başlıyor
-Kara Şovalye
- Kara Şovalye Yükseliyor
Biliyorum belki bunları izlemek için geç kaldım ama sonunda üst üste hepsini izledim.Ve gerçekten çok başarılı buldum üçünü de.Hala izlemeyen varsa kesinlikle öneriyorum.Pişman olmazsınız.:)
 EN ÇOK NE DİNLEDİM?
  Tabi ki sayamayacağım kadar müzik dinledim ama favoriler yazımda yalnızca 1 tanesine yer verme kararı aldım.Bu bence seçtiğim şarkıyı anlamlı kılıyor.Bu ay sürekli Fun.: We Are Young Şarkısını dinledim.BURAYA tıklayarak dinleyebilirsiniz.
   İşte bu kadar bu ayın kısa güzel kısımlarının özetini anlattım size. Diğer yazılarımda görüşmek üzere...

2 yorum: