30 Ocak 2015 Cuma

PASTEL ALLIK- Blush On ROSE #17

   
     Günaydın! Pastel'in bu Limited Edition olarak ürettiği Pretty Cheeks Women serisi allıklarını sanıyorum ki bilmeyen yoktur.Ben raflarda ilk yerini aldığı zaman almıştım bendekini.
       Ambalajını görür görmez Tarte markasının allıklarına benzettiğim ve yapısını da ambalajı gibi sevdiğim bu allıkların keşke daha fazla renk seçeneği olsa:) Bildiğim kadarıyla bu sonbahar serisinin 3 rengi var.Ben koleksiyonuma şimdilik 17 numaralıyı dahil ettim.


    Bu şirin paketinin içine bakacak olursak allık üzerinde de çiçek deseni bulunuyor.Biraz yoğun pudramsı bir kokusu var.Çok çabuk allık dibi görebilen birisi olmadığımdan 5 gramlık bir ürün olması beni sevindirdi açıkçası.Ayrıca içerisinde aynasının da bulunması kullanışlılığını daha da arttırıyor.


    Rengine bakacak olursak fırçaya rengini hemen veren güzel pigmentasyona sahip yoğun şeftali barındıran bir pembe tonu diyebilirim.Tamamen mat bir renk.Fırçanıza dikkatli aldığınızda yanakta doğal bir şeftali olarak görünüyor.Kalıcılığına ise orta seviyede diyebilirim.
     Sonuç olarak ben bu allığı sevdim ve her türlü kullanışlı bir allık olduğunu düşünüyorum.Bu allığı Gratis ve Watsons'lardan 10 tl gibi bir fiyata bulabilirsiniz.
sevgiler,Hande
                                                       

1 yorum:

  1. Bende bir zamanlar bu allığı kullanmıştım.Güzel bir yazı olmuş :)

    YanıtlaSil