20 Kasım 2015 Cuma

BİTENLER #1

      Merhaba!Bugün bu yazıyı yazabilmek için geçmişte hiç yapmadığım şeyi yaparak son birkaç aydır (5-6 ay) bitirdiğim ürünleri atmadım.Ve en sonunda yeni ürünlerime yer kalmadığını ve dağınıklığın büyüdüğünü görünce hemen fotograflayıp artık bir bitenler yazısı oluşturmalıyım dedim.
      Elbette ürün bitirmek o kadar kolay iş değil.Özellikle makyaj ürünleri hiç bitmiyor diyebilirim.Bu yüzden göreceğiniz üzere benim bitenler de genellikle bakım ürünlerinden oluşuyor.Hadi bakalım neler bitirmişim:)





1)Bioderma sensibio H2O : Geçen sene haziranda aldığım bu makyaj temizleme suyunu yeni bitirdim.Ve günlük makyaj çıkarma rutinimin olmazsa olmazıdır kendisi.İkili set halinde aldığım için hemen diğer şişeme geçtim bile.
2)Neutrogena el kremi : Bu markanın el kremlerine bayılıyorum.Gerçekten özellikle kışın ellerimle o kuru soğuk rüzgar arasında paravan oluşturuyor.Kış aşkını yenilemiş hemen bir tane edinmeyi düşünüyorum.
3)Yves Rocher Çift fazlı makyaj temizleme suyu: Ne kadar iyi olursa olsun böyle çift fazlı ürünler  benim gözümü çok rahatsız ediyor.Bu yüzden tercihim bioderma ve türevlerinden yana.
4)Nivea hassas ciltler için temizleme köpüğü : Bu ürünü seviyorum fakat temizlik konusunda çok yüzeysel temizlik sağladığı için son zamanlara doğdu kullanımımı seyrekleştirdim yada arada fazla kirli olmayan fırçalarımı yıkamada kullandım.Ve böylece bitirdim.Tekrar almayı düşünmüyorum.Ama güne başlarken temizleme köpüğü kullananlar için ideal diye düşünüyorum çünkü çildi hiç germiyor.
5)La Roche Posay Hydreane Legere nemlendirici : Normal-karma ciltler için paraben içermeyen çok güzel bir nemlendirici krem.Çok severek kullandım fakat sanki hemen bitti.Elimdeki nemlendiricim biterse tercihim bu olur.
6)Elseve mucizevi bakım yağı:Ne bereketliymiş dediğim yağlardan biri çok seviyorum.Fakat saçımın buna çok alıştığını düşündüğümden şimdi Pantene argan yağlı bakım yağını kullanıyorum.Ama bu mükemmel.
7)Yves Rocher saç bakım yağı : O kadar bereketliydi ki ne zaman aldığımı bile unuttuğum fakat haftalık saç bakımımda mutlaka kullandığım bu yağı yeni bitirebildim.Harika bir kokusu var hatta keşke parfümü olsa gidip alırım dediğim bir yağ idi.Saçıma etkisine gelince yumuşatmasından gayet memnundum.Fakat farklı yağlar denemek istediğim için uzuuun bir süre tekrar almam diye düşünüyorum.
8)Pure Beauty Ultra hydrating aqua gel : Bu nemlendirici hakkında yazımı okumak isterseniz tam buraya tıklayabilirsiniz.Bu da yine çok sevdiğim bir nemlendiriciydi.
9)Avon nude chic ruj : Bitirme projesi adlı yazımı okuduysanız bu ruj benim bitirme projemde yer alıyordu ve bitirdiim:) Ve bitirmek için neredeyse her gün bu ruju kullandım artık farklı tonlara geçmek istiyorum.
10)Avon Winged Out Mascara : Bu maskaradan beklemediğim şekilde çok memnun kaldım hatta haziran favorilerime bile eklemiştim.Tek tek ayıran akama bulaşma yapmayan çok güzel bir günlük maskaraydı.Buraya tıklayarak daha yakından inceleyebilirsiniz.
11)Avon Big Daring mascara : Sanırım hayatımda kullandığım en kötü yapılı bir maskaraydı ve bitirmeden bitenlerle çöpe gidecek olduğu için yorumumu da ekleyeyim dedim.Daha 2. kullanımımda kurumaya yakın garip bir yapı ve renk değişikliği oldu.Böyle resmen maskara grileşti ve topaklaştı.
12)Flormar Care4lips balm : Eos balmlara benzerliği sebebiyle aldığım normal seviyede nemlendiren mis gibi karpuz kokan bir lip balmdı.Neredeyse tüm yaz bunu kullandım ve bitirdim.

                                      İşte bu kadar. Siz son birkaç ayda neler bitirdiniz?
Sevgiler...
Beni Buralardan da Takip Edebilirsiniz
İNSTAGRAM : @handeninnotlari
TWİTTER : @handeninnotlari

2 yorum:

  1. Yag yvesinki durulanabilir mi ? Nasl kullandin bu yağı yumusamadan baska hicmi iyi yani olmadi

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil