23 Şubat 2015 Pazartesi

Bir Cep Dolusu Lip Balm!

     Günaydın! Malum kış soğukluğu,karı,yağmuruyla iyice bastırdı.Dudaklar nemsiz kaldı.Bu yüzden bugün elimde bulunan lipbalmlardan bahsedeceğim.




-İlk olarak en üstte duran ve uzuuun süre bitiremeyeceğimi düşündüğüm aileye son katılan Nivea lip butter.Bendeki vanille&macadamia olanı.İnanılmaz güzel kokuyor.Nemlendirmesi güzel sadece parmak ile kullanılması beni hijyen açısından rahatsız eden noktası bu yüzden yalnız evde kullanıyorum.
-Blistex Medplus işte bu kışın o kuru soğuğu karşısında dudaklarımı resmen rahatlatıyor,çatlakları iyileştiriyor.İçerisinde sanırım mentol var.Dolgunlaştırdığını da söyleyen var ama ben böyle bir etki göremedim.
-Babylips bunların çok fazla seçeneği olmasına karşın ülkemize neden diğerlerinin gelmediğini anlayamıyorum.Ben bunu ambalajına bayılarak almıştım.Nemlendirmesine orta seviyede diyebilirim.Fakat ruj öncesinde iyi bir baz görevi görüyor bende.
-Nivea bu nivea mavisi klasiktir zaten.Yıllardan beri değişmediği için joker bir üründür kendisi.Bunun için klasik koruyucu lipbalm diyebilirim.
-Yves Rocher Üzüm çekirdeği özlü yapısı ve inceliği aynı zamanda nemlendirmesiyle blistex ile aynı seviyededir benim için.Gece yatarken sürüyorum ve sabah dudaklarımda hala nemi hissediyorum bunu kullandığımda.
-Gelelim en sevmediğime Blistex lip Brillance.Bu renkli bir lipbalm ve sürüldüğünde de gerçekten hoş hafif pembelik veren bir nemlendirici.Fakat yoğun meyve kokusu ve tadı da olduğu için sürdüğümde bende direkt peçeteyle silme ihtiyacı oluşuyor.Sadece koku belki beni rahatsız etmezdi ama ciddi ciddi tadı var.
     Almak-denemek istediğim daha birçok lip balm var(eos,burt's bees...) Sizin de çok sevdiğiniz ve önerdiğiniz lip balm varsa yorum olarak yazarsanız sevinirim.Sevgiler...

4 yorum:

  1. Bloğuma bekleriim 😊 ceyceyilemakyaj.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  2. Paylaşım için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  3. ben teşekkür ederim okuduğunuz için :)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba blogunu takipteyim
    Benimde sağlık ve bakım üzerine yazdığım bir blogum var beni takip edersen sevinirim ♥
    http://ceydacengiz.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil