27 Ocak 2015 Salı

BATİSTE Kuru Şampuan

   Günaydın! Bugün sabah sabah işe, okula veya herhangi bir yerlere yetişirken bu kısıtlı zamanlarda imdadımıza yetişen kuru şampuanlardan ve benim ne için kullandığımdan bahsedeceğim.
    Eğer saçlarınız çabuk yağlanıyorsa, her gün saçınızı yıkayamıyorsanız ( ki bence en ideali gün aşırı yıkamaktır) ya daa hacimsizse hemen bir kuru şampuan edinin derim.Çünkü kuru şampunlar gününüzü kurtarır ve  böylece o gün iyi görünmenizi sağlar.
     Ben bugüne kadar 2 kuru şampuan deneyimledim.Elidor ve Batiste'nin kuru şampuanları.Bugün Batiste'den bahsedeceğim çünkü denediğim anda bayıldım.


   Gördüğünüz gibi ben denemek için mini boyunu almıştım.50 ml ( En kısa sürede tam boyu alınacak. :)) Sephora'da gördüğüm kadarıyla birçok çeşidi vardı ve bunlar saç tiplerine göre değişiyor.Bendeki Original olanı yani tüm saç tipleri için.
                                                  NASIL KULLANIYORUM?
     Saçlarımın yeterince hacimli olmadığı günlerde ya da yağlı hissettiğimde saçlarımı şekillendirdikten sonra tutam tutam ayırıp diplerine sıkıyorum.Birkaç dakika böyle bekledikten sonra saç diplerime masaj yapıyorum.Böylece ürünü iyice yedirip o beyaz görünümü yok ediyorum.Sonuç olarak o günlük temiz ve hacimli saçlara kavuşuyorum.
      Batiste kuru şampuanının etkisini Elidora göre daha kalıcı buldum ayrıca kokusunu daha çok beğendim.
       Batiste markasını Sephoralarda bulabilirsiniz.Sevgiler...



1 yorum:

  1. Kuru şampuanları çok duyuyorum ama denemek bir türlü nasip olmadı.

    YanıtlaSil