21 Kasım 2014 Cuma

MAYBELLINE THE ROCKET VOLUME EXPRESS MASCARA

      Yağmurlu bir cuma gününden herkese merhaba :) İlk ürün yorumum benim  en çok kullandığım makyaj malzemesi  olan rimel üzerinden olsun istedim.The Rocket Volum Express benim ilk Maybelline rimelim.
Benim bir rimelden beklentilerim: kirpiklerimi tek tek ayırması,dökülme ve topaklanma yapmaması ve kirpiklerime hacim vermesi.
The rocket volum express plastik bir fırçaya sahip. Kirpiklerimi tek tek ayırıyor ,topaklanma vs. yapmıyor ve asla akmıyor.Akmaması çok güzel fakat çıkarırken gerçekten zorlanıyorum.Ayrıca ilk başlarda güzel hacim veriyordu fakat son zamanlarda  hacim verme etkisi azaldı gibi geldi.Bu sebeplerle benim için 'mükemmel' rimel olmasa da uygun fiyatlı rimeller arasında önerebileceğim bir rimel.
                 instagram : @handeninnotlari
                 Twitter: https://twitter.com/Handeninnotlari

2 yorum:

  1. Merhaba, blog için hayırlı olsun demeye uğradım sizi instagramda gördüm :)

    Ben de yeni yeni yazmaya başladım 2 hafta oluyor yazacak ne kadar çok konu var ve ne kadar az zaman değil mi? :)

    Rocket maskara konusunda ise kesinlikle size katılıyorum ben şu an yine uygun fiyatlı olarak Maybelline One by One maskarasını tavsiye ederim. Sevgiler <3

    YanıtlaSil
  2. Çok mutlu oldum teşekkürler :) Hatırladım instagramdan adınızı, hayırlı olsun ikimize de o zaman.Ayrıca tavsiye için teşekkürler mutlaka deneyeceğim. :)

    YanıtlaSil